Logo        OK Roskilde


Grønt DM-arrangement i grønne omgivelser.

Pressemeddelelse

Den. 24. september danner skovene syd for Hvalsø rammen om dette års danmarksmesterskab i orienteringsløb for klubhold. Med sensommerens megen regn er skoven særlig grøn, hvilket kan give de formentlig ca. 300 deltagere en ekstra oplevelse.

Der er klubberne OK Pan fra Århus, OK Øst fra Birkerød og Odense OK der skal kæmpe om årets mesterskab. De seneste 4 års mestre fra Farum OK blev slået ud inden finalen. Der er udsigt til en meget spændende match.

Det er Orienteringsklubben Roskilde, der står for arrangementet, og klubben har besluttet at gøre mesterskabet til et i miljømæssig henseende "Grønt stævne". Et orienteringsløb er i sig selv meget grønt, da det er naturen selv, som lægger "lokaler" til, og der tages vidtgående hensyn til skovens dyreliv. Alligevel er der også i denne sportsgren gode muligheder for andre grønne tiltag.

Med økonomisk bistand fra Dansk Idræts Forbund og fra forretninger med økologiske varer er det lykkedes at få råd til at gøre stævnet særlig grønt. De væsentligste grønne tiltag er:


Til toppen af siden




Til hjemmesiden


OK Roskildes emailadresse er: okroskilde@mailme.dk
Webredaktør:
Birthe Nielsen, email: bini@worldonline.dk og
Erling Mouritzen, email: emouritzen@zi.ku.dk