Logo dm_mellem

Flot medaljehøst til OKR ved DM Mellem.

Korrektion: Arrangørerne har nu fået styr på tiderne. De endelige tider giver små forskydninger på resultatlisten, og desværre går det ud over Anders Krogh Madsen, der er blevet flyttet ned til 4. pladsen i H10, hvor tiderne er meget tætte; men stadig en meget flot præstation af Anders. Rasmus Krog Madsen rykker op på 5. pladsen og Melissa Ulsøe Jessen får en 8. plads.

Lørdag den 25.8 blev DM Mellem afviklet i Nørresø Skov på Fyn. Skoven er en del af Brahetrolleborg Skovene, der er det største sammenhængende skovområde på Fyn. I indbydelsen til løbet er terrænet beskrevet som let kuperet blandingsskov med meget god gennemløbelighed og kun meget lidt undervegetation. Så forventningerne var store til hurtige tider og skarp orientering på tværs i terrænet. En del kvas og grene i skovbunden betød dog, at der skulle sættes ind med særdeles høje benløft i kampen om medaljerne.

Forventningerne viste sig at holde stik. I D10/H10 var tiderne hurtige og konkurrencen tæt. Karoline Fonager Ulsøe Johansen sprintede sig til en sølvmedalje i tiden 12.48, kun 20 sekunder fra vinderen. Med fuld fart og som stævnets første løber i mål kom Anders Krogh Madsen ind i tiden 11.47, hvilket rakte til bronze i H10. Det var 33 sekunder fra vinderen.

Med næste fejlfri løb sikrede Inge Jørgensen og Janne Brunstedt sig guldmedaljer i D65 og H60. Inge med komfortabelt forspring på 2 minutter til næste løber og Janne med 28 sekunder.

Desværre viste der sig at være problemer i beregningen, så resultaterne er i skrivende stund kun foreløbige. Stævneledelsen valgte at udsætte uddeling af medaljer til DM weekenden den 15.-16. september i Silkeborg/Holstebro. En ærgerlig afslutning på et ellers velarrangeret stævne, hvor der lød stor ros til banelæggerne for spændende og udfordrende baner.

Foreløbige medaljetagere - Inge, Anders, Karoline og Janne

Af øvrige top 10 resultater skal fremhæves en 5. plads til Andreas Hougaard Boesen, der trods skader kom i mål 1.53 fra vinderen. Også en flot placering som nr. 5 blev nået af Runa Ulsøe Jessen i D40. Trioen Rasmus Krog Madsen, Alexander Ulsøe Jessen og Rasmus Møller Jess fik placeringer som hhv. nr. 6, 7 og 8 i H14, mens John Tripax blev nr. 10 i H60 og Bjarne Pedersen nr. 6 i H70. I D16 blev Melissa Ulsøe Jessen nr. 9 og Jonas Fonager Ulsøe Johansen blev nr. 8 i H10.