Logo Natløb

Klub / Aktiviteter

DM Nat i kløfter og krat. Sølv til Inge Jørgensen og Rasmus Møller Jess.

Natsæsonen blev afsluttet i koldt og klart forsommervejr i Stenderup Nørreskov ved Kolding. DM Nat 2012 havde stævneplads i en hal på det lokale skovfogedsted, så der var plads til tracking, kiosk og erfaringsudveksling indendørs. Det sidste skulle der blive god brug for efter besøget i en skov med kløfter, flere grøfter end stier, kvas, grene og frodigt krat i det meste af løbsområdet.

Efter en våd og mudret tur i pandelampernes skær kunne det konstateres at ikke mindre end 1/4 af de fremmødte OK Roskilde løberen kunne drage fra kamppladsen med DM-medaljer.

Inge Jørgensen erobrede trods en skade en sølvmedalje i D65 til samlingen.

Rasmus Møller Jess tog sin første DM medalje - sølv i H14 - da han efter stigende formkurve fik sat et par af de evige konkurrenter fra vinterens sjællandske natløbsserie på plads kun godt et minut fra vinderen Mads Møller Skaug fra Pan Århus.

Det lykkedes ikke for sidste års vinder af H12 Rasmus Krogh Madsen at gentage succesen - lampeproblemer før start ødelagde måske koncentrationen? Det blev til en 4. Plads - samme placering som Anders Laage Kragh fightede sig til i H50 i det hårde terræn, hvor mange af de sædvanlige konkurrenter var ude i massive bom.

Ole Svendsen fik en 8. Plads i H65, Christian Grønberg en 15. Plads på en næsten 13 km lang H21 bane. Amalie Tripax blev diskvalificeret - også her var der lampeproblemer.