Logo sommer_boeg

Casper Meyer og Svend Christiansen vinder Extremmaraton.

OKR (alias Team Friluftsland) repræsenteret ved Casper Meyer og jeg, vandt i weekenden d. 26+27 maj, ”35 km” distancen til Extremmaraton i Silkeborg.

Vi løb totalt ca. 44 km på 5 timer og 20 min. Dette var kun 4 minutter hurtigere end 2 pladsen, der faktisk var et mixhold, men med en ufatteligt stærk norsk kvindelig løber. 3 pladsen var der kun 6 min. ned til, men så var der langt derfra, med 4. pladsen på 6 timer og 14 min. (som sjovt nok var én af mine gamle soldaterkammerater som jeg ikke havde set i 24 år!!) - man møder mange mennesker til de her løb.

Det er et løb der på det kraftigste kan anbefales, uanset om man vil hygge eller race!!! ... Der blev både drukket øl og bitter og spist store røde bøffer i nightcampen!!!, men de fleste tager hensyn til de relativt mange højdemeter og vælger den frysetørrede madversion, da alt inkl. telt og sovepose, skal slæbes med fra start til slut.

I år var der 10 års jubilæum for løbet, så der blev gået til den med et væld af lodtrækningspræmier og en 300 meter lang svævebane (kom op på 60 km/t) over Slåensøen, som afslutning på 1. dagen!!!

Håber flere vil melde sig på til næste år - sidste weekend i maj!!