Logo dm_mellem

Klub / Aktiviteter

Sejr til OK Roskilde i Tjalfe ved Midgårdsormen.

Den traditionsrige stafet Midgårdsormen blev i år arrangeret af Faaborg OK og afholdt i flot og stærkt kuperet terræn i Svanninge Bakker. OK Roskilde stillede i år med to hold - et Thor og et Tjalfe (ungdoms)hold.

Konkurrencen i år var ændret væsentligt fra de tidligere år, da man havde forsøgt sig med andre regler, således at flere kunne konkurrere imod hinanden på mere lige vilkår. Om dette er godt eller skidt skal jeg ikke gøre mig klog på, men at dømme ud fra snakken på stævnepladsen er det noget mange har en mening om!

Anders, Martin og Jakob Laage Kragh løb de tre natture lørdag aften for Thor. Desværre måtte Jakob udgå på grund af smerter i sit ene knæ, så holdet fortsatte uden for konkurrencen, da denne blev genoptaget søndag morgen. Martin løb et flot løb kun 11 minutter efter Marius Thrane Ødum, der løb fra alt og alle. Det klarede op om aftenen, og Anders beskriver turen i måneskin med konturen af bakkerne foran sig som rigtig flot. Samtidig intens orientering, mange løbere i skoven på én gang og fysisk udfordrende terræn. Natløberne konkluderede, at det var en rigtig god oplevelse.

Dagholdet fortsatte de fine takter og de syv ture kom i mål kun 1 time efter det vindende hold, hvilket må siges at være et flot resultat, når man ser på, hvor stærke hold nogle klubber stillede med.

Tjalfeholdet bestående af Karoline, Jonas, Anders og Rasmus løb sig til en flot sejr, der af speakeren blev betegnet som en ”ren magtdemonstration”. Det citat blev refereret en del gange i løbet af søndagen fra de fire!

Jonas lagde godt ud og kom i mål omkring 9 minutter efter det førende hold fra OK Snab. Denne føring løb Anders og Karoline stille og roligt ind, og inden Rasmus kunne løbe ud på sidsteturen med et komfortabelt forspring til FIF Hillerød og OK Horsens der endte på henholdsvis 2. og 3. pladsen.