Logo sommer_boeg

God ungdomstur til Sprinthelgen i Jämjö/Lyckeby.

I Weekenden var 6 ungdomsløbere fra OK Roskilde: Anders, Jonas, Karoline, Rasmus K.M., Rasmus M.J. og Amalie med på en TC-arrangeret tur til Sprinthelgen i Jämjö/Lyckeby i Sverige. Jesper og undertegnede deltog som voksen-back-up. Vi boede på Jändelsskolen i Jämjö, og fik måske ikke sovet alverden grundet snak, musik og et par alarmer pr nat, men hygget blev der!

Weekenden bød på høj sol begge dage og masser af hyggeligt samvær med andre ungdomsløbere fra Sjælland samt spændende og tætte konkurrencer i højt tempo i Lyckeby's gader.

Lørdag var der individuel sprintkonkurrence med 2 gennemløb hhv formiddag og eftermiddag, hvor det samlede resultat talte. Det gjaldt altså om både at give den gas og gemme lidt kræfter til andet gennemløb.

Amalie løb i klassen D20, og slog i begge gennemløb sin konkurrent stort, og fik dermed en suveræn førsteplads.

Karoline deltog i D10 og løb to sikre gennemløb hvor hun var hhv. nr. 3 og nr. 2. Sammenlagt fik hun en flot andenplads.

Anders og Jonas deltog i klassen H10, og gjorde det begge rigtig godt. I første gennemløb kom Jonas hurtigst igennem af de to, mens det i andet gennemløb var Anders der var hurtigst. Sammenlagt blev Anders nr. 3 og Jonas nr. 4. Da de 6 første får medalje i ungdomsklasserne var der jo så allerede dømt medaljeregn.

Rasmus & Rasmus deltog i H14, en stærk klasse, hvor de første 16 af 25 deltagende løbere var i mål indenfor 5 minutter efter vinderen på 1. gennemløb. Rasmus K. blev nr. 7 på begge gennemløb (samlet nr. 7) og Rasmus M. hhv. nr. 16 og nr. 12 (samlet nr. 13).

Selv fik jeg en 5. plads på første gennemløb i D45, mens andet gennemløb gik så godt at jeg fik en samlet 1. plads.

Sprinthelgen i Blekinge

Sprint-elgen

Søndag gjaldt det par-stafet i sprint. Hvert hold bestod af to løbere der hver løb 2 stafet-ture. Turene tog typisk kun 10-20 minutter, så det var om at nå at få aflæst sin brik, drikke lidt vand og ellers stå parat igen til næste skift, en rigtig intens konkurrence

Amalie stillede op i D21 for CopenhagenO på hold med Agnes Jonsson og de fik en flot 3. plads.

Anders, Karoline og Jonas deltog i klassen H12, Anders på hold med Mathilde fra Hillerød. Rasmus & Rasmus deltog i den hårde H16 klasse. Det kunne godt ses på resultaterne at de stillede op mod ældre løbere, men alle gennemførte begge gennemløb rigtig flot.

Sluttelig skal nævnes at OK Roskilde blev nr 5 i konkurrencen om bedst præsterende klub for løbere indtil 16 år, ikke så ringe med kun 6 deltagere!

Nå ja, og så fik vi selvfølgelig også set Sprint-elgen.