Logo Sommerbøg

Klub / Aktiviteter

















OK Roskilde til WMOC i Harzen.

På søndag starter World Masters Orienteering Championships (WMOC) i Tyskland med stævnecenter i Bad Harzburg, der ligger i Harzen.

Omkring 260 danskere, heraf 16 fra OK Roskilde, har valgt at deltage i disse løb, hvor der kåres verdensmestre i sprint og lang i klasserne for 35 år og opefter - den ældste klasse er H95.
WMOC, der også kaldes Veteran VM, har i år rekorddeltagelse med over 4000 tilmeldte løbere fra 43 forskellige nationer. Finland er, som altid til disse mesterskaber, repræsenteret med flest deltagere, nemlig 654 løbere.

OK Roskilde deltager som nævnt med 16 deltagere, hvoraf 9 deltager i WMOC-klasserne, mens 7 deltager i den samtidige Harz-Cup (for løbere der ikke er gamle nok eller ikke ønsker at løbe svære baner).

OKR's deltagere i WMOC:

Forventninger: Tja, vi forventer ikke at komme hjem med medaljer, selv om Inge tidligere har været tæt på med f. eks. en 4. plads på sprinten i 2010 kun 1 sek. fra en medalje. De flestes målsætning er nok at komme i A-finalerne, dvs. at blive mellem de 80 bedste, selv om det kan blive temmeligt svært. I de store klasser (H60 og H65), hvor der er mere end 400 deltagere, løbes i 6 heat med ca. 70 i hver heat, så kun de 14 bedste fra hver heat kommer i A-finalen.

Programmet er:

Følg med på WMOC hjemmesiden


Der diskuteres vejvalg efter WMOC sprinten i Pécs, Ungarn i 2011

Janne


okroskilde@okr.dk      Bjældevej 20, 4000 Roskilde      webteam@okr.dk     28. juni 2012