Logo Sommerbøg

Fire OKR løbere i A-finalen på lang.

Efter de to kvalifikationsløb på lang distance, har fire OK Roskilde løbere kvalificeret sig til A-finalerne på lørdag.

Første kvalifikationsløb blev løbet øst for Brocken i det gamle Østtyskland, hvor enorme klippeformationer, stenfyldte skrænter og tætheder med lav sigtbarhed voldte mange problemer.
Det andet kvalifikationsløb var i et gammelt mineområde lige øst for Clausthal-Zellerfelt i det vestlige Harzen. Her var der meget undeskov af bl.a blåbær, som de først startende havde fornøjelsen af at lave spor i.

Inge Jørgensen gik med en 8. plads og en 10. plads i hendes heat i W65 sikkert videre til A-finalen.

Både John Tripax og Janne Brunstedt gik videre fra hver deres heat til A-finalen i M60. John blev nr. 8 og 10 i de 2 kvalifikationsløb, mens Janne blev nr. 11 og 9. Kvalifikationen i M60 bestod af 6 heat med ca. 70 løbere i hver. Kun de 14 bedst placerede løbere fra hver heat gik videre til A-finalen, men både John og Janne kvalificerede sig sikkert.

Kent Pihl blev blev samlet nr. 24 i sit heat i M45. I M45 er der ikke helt så mange deltagere så også Kent kom i A-finalen.

Bjarne Pedersen havde problemer på første kval., hvor han blev nr. 34. Bjarne slog til på 2. kval., hvor han så fik en flot 4. plads. Samlet blev han nr. 18 i M70, lige efter den kvalifikations givende 16. plads. Bjarne må derfor løbe i B-finalen.

De øvrige OKR deltageres placeringer rakte heller ikke til pladser i A-finalerne, men de får lov at løbe i B eller C finaler.

Lang finalen afvikles i et mere kuperet område på kanten af et stort stenbrud, der ligger i bakkerne syd for Bad Harzburg i morgen, lørdag.