Logo sommer_boeg

Martin Laage Kragh vinder Hallands 3-dagars

Etape sejre til Kim Baunehøj og Inge Jørgensen

Årets udgave af Hallands 3-dagars blev afviklet ved Ullared i fantastisk sommervejr. En flok af 6 lidt ældre seniorer og 5 ungseniorer fra OK Roskilde deltog blandt 2200 andre orienteringsløbere, og de ydede flere flotte præstationer i det uvante terræn, der var typisk svensk med en masse moser, sten og klipper. Stævnepladsen var den samme alle 3 dage, og umiddelbart op til stævnepladsen lå stævnecampingen, så alt var meget centralt.

1. etape var en mellemdistance, der gik lige nord for stævnepladsen. Her stiftede vi bekendtskab med de mange store moser, der var i området. Der var flere gode resultater: Martin Laage Kragh blev nr. 2 i H21, bare 30 sek efter vinderen. Michael Kreiberg blev nr. 2 i H21K godt 1 min efter vinderen. Michael Andersen fulgte efter på 6. pladsen i samme klasse. I D65 blev Inge Jørgensen nr 3 på trods af, at hun, efter sigende, var set i skoven, løbe den modsatte vej af hvad hun skulle. Janne Brunstedt blev nr. 9 i H65.

2. etape, normal langdistance, gik delvist i samme område som 1. etape. Her lykkedes det Kim Baunehøj at få en etapesejr i H21K, mens Michael Kreiberg og Michael Andersen blev henholdsvis nr. 6 og 10 i samme klasse. Inge Jørgensen fik revanche, og vandt sikkert sin klasse. Endnu en Roskilde sejr gik til Martin Laage Kragh i H21.

3. etape med jagtstart gik i et nyt område syd for stævnepladsen. Det var samme terræntype med mange store moser.

Førsteplads til Martin

Martin Laage Kragh startede ud som nr 2 bare 5 sek efter den førende. Martin fik hurtigt kontakt og overtog føringen. Efter knap halvdelen af banen satte Martin forfølgeren af og løb i mål til en sikker sejr i hurtigste tid på banen.
Inge Jørgensen startede ud som nr 3 bare 30 sek efter den førende. Inge løb hurtigt de 2 foran op, og de 3 var sammen resten af banen. I spurten måtte Inge slippe og blev nr. 2, men med banens hurtigste tid.
I H21K startede Michael Kreiberg, Kim Baunehøj og Michael Andersen ud som henholdsvis nr 4, 6 og 8. Disse placeringer holdt næsten til mål, hvor de kom ind i samme rækkefølge som nr 5, 6 og 10.
Janne Brunstedt startede ud som nr 14, efter et større tidstab på 2. etape. Janne havde et næsten fejlfrit løb og løb på etapens næst hurtigste tid, kun slået med 8 sek. Det betød også at Janne avancerede til en samlet 9. plads.

Alle resultaterne kan ses her: Hallands 3-dagars. Bemærk at Matin Laage Kragh løb for CopenhagenO. Kort og vejvalg kan ses i O-kortmappen

Herunder lidt stemningsbilleder fra stævnet.