Logo klubtur

Herlig klubtur til Blekinge

Igen i år var klubturen henlagt til Blekinge, og Stigmännens charmerende klubhus "Villa Solvik" i Karlshamn var endnu en gang base for udflugterne til de stenede og klippefylde skove.

Omkring 35 løbere fra OK Roskilde deltog i turen for at prøve kræfter med Blekinges terræn ved at deltage i OK Skogsfalkens løb Falkdrevet. Der var løb både lørdag og søndag lidt nord for Karlshamn ved Södre Hoka, og en flot stævneplads med udsigt over en sø var den samme begge dage.

Terrænet, der blev løbet i, var typisk for Blekinge med mange sten og klipper, dog ikke så ekstremt som det kan være. Da der tillige var forholdsvis mange stier og skovveje i omådet, var det ikke helt så vanskeligt som frygtet. Man skulle dog være ret omhyggelig med orienteringen, da kurvebilledet var ganske detaljeret, og posterne ofte var gemt en smule bag sten eller klipper, så man skulle være helt fremme ved den rigtige terrængenstand for at se posten. Det var overvejende et meget "lækkert" åbent terræn, der indbød til en del ligepå løb.

Terrænet bekom åbenbart OK Roskildes løbere godt, idet de fleste klarede sig rigtig godt. For ikke at remse alle de mange flotte placeringer op, vil jeg blot henvise til resultatlisterne: Lørdagens løb og Søndagens løb.