Klub / Aktiviteter

Én guld og to sølv til OK Roskilde i DM sprint.

En medalje af guld og to af sølv var det sportslige udbytte for OK Roskilde ved klubbens eget arrangement lørdag efter middag, de danske mesterskaber i sprintorientering.

Rigtig mange OKR-medlemmer var beskæftiget med at afvikle mesterskabsstævnet, men ungdomsløbere fra klubben og potentielle medaljetagere blandt seniorløberne havde mulighed for at deltage i konkurrencerne. Det var da også blandt seniorerne, at medaljerne blev uddelt.

Endnu en guldmedalje blev hængt om halsen på Inge Jørgensen i D70, mens Ole Svendsen i H70 og Janne Brunstedt i H65 løb sig til sølvmedaljer i Roskildes centrum.

Lige ved og næsten var det for John Tripax, som endte på en femteplads i H65. Han var en af de løbere, som mistede tid på grund af posten, der blev flyttet, da et bryllupsselskab indtog området, hvor posten var placeret.

Anders Krogh Madsen vekslede sin guldmedalje sidste år i H12 til en 7.-plads nu i H14. I samme klasse blev Jacob W. Svendsen nr. 10 og Jonas Fonager Ulsøe Johansen nr. 11.

Martin Laage Kragh sluttede som 12-er H21.

Rasmus Krogh Madsen sluttede som 9-er i H16 og Rasmus Møller Jess sluttede som nr. 14 i H20.

Bedst placerede pige blev Karoline Fonager Johansen som nr. 8 i D14.

Der blev 10.-pladser til Katrine Krogh Madsen i D12 og Amalie Tripax i D20. Melissa Ulsøe Johansen kom lige efter i D20 på en 11-plads.