Logo skaane13

Klåverödsdubbeln på Söderåsen.

Lørdag havde 9 løbere fra OK Roskilde sammen med godt 800 svenske løbere fundet vej til Söderåsen, hvor to lokale klubber var værter for SM Ultralang. I forbindelse hermed blev der også afviklet publikumsløb, - den såkaldte Klåverödsdubbeln. Midt i nationalparken på Söderåsen var der lagt op til svær orientering på mellemdistancen i flot og lunt forårsvejr.

Det var et meget afvekslende terræn, der bød på både granskov, bøgeskov og masser af våde områder, hvilket Inge Jørgensen blandt andet opdagede, da hun kort efter start havnede midt i en bæk, som hun forsøgte at springe over. Arrangørerne havde godt nok skrevet i instruktionen, at der var mere vand end normalt i bækken, men det afskrækkede ikke Inge. Hun landede midt i bækken og på en sådan måde, at hun blev sjasket godt til på hele forsiden af kroppen og i ansigtet, incl. på brillerne. En hurtig aftørring og så videre - og endda i et tempo, der sikrede Inge en førsteplads i klassen.

Den øvrige del af senior-eliteteam Roskilde, der stillede til start denne lørdag, klarede sig også fint. Det blev til 5. pladser til Ole Svendsen i H70 og Gerda Marie Christensen i D65, og Gunnar Grue-Sørensen placerede sig som nr. 6 i H65.

I ungdomsklasserne gjorde Katrine, Rasmus og Anders Krogh Madsen det flot med placeringer som henholdsvis nr. 2, nr. 3. og nr. 4 i klasserne D-10, H-16 og H-14. Podiet fra de svenske mesterskaber blev også benyttet i ungdomsklasserne og som det fremgår af billederne, så var der langt op! Svenskerne gjorde vanen tro meget ud af præmieoverrækkelsen til ungdomsløberne, det blev rost og fik flotte gaver med hjem. Specielt Rasmus' præmie var meget eftertraktet af de andre ungdomsløbere fra Cph O, der forsøgte at bytte sig til den efterfølgende!!

Søndag fortsatte Klåverödsdubbeln med langdistance fra samme stævneplads og igen var der over 800 deltagere. Yderligere 7 løbere fra OK Roskilde var mødt op til dyst i det gode terræn, der var delvist sammenfalden med lørdages terræn. Det blev igen til mange flotte præstationer. Katrine Krogh Madsen løb sig til en 3. Plads i D-10 og måtte endnu en gang på podiet. Der var også 3. pladser til Inge Jørgensen i D70, Aksel Andersen i H60 og Janne Brunstedt i H65 og Rasmus Krogh Madsen blev nr. 4 i H-16. Desuden blev det til 6. pladser til Morten Jensen i H55, Ane Veierskov i D65 og Ole Svendsen i H70.

Alt i alt en dejlig week-end på Söderåsen.