Logo skaerm_banner

Påskeløb i smukt vejr og godt terræn på Mols.

Seks OKR-løbere kom på præmiepodiet på sidstedagen for det samlede resultat.

Påskeløbet 2015 blev afviklet i smukt vejr og forrygende godt terræn på Mols. OK Pan stod for et yderst velafviklet stævne, der for OK Roskilde også indbragte nogle flotte placeringer. I alt 62 løbere fra klubben deltog.

Etape 1 og 2 afvikledes centralt i Mols Bjerge, i et meget varieret og kuperet terræn. Særligt blev der løbet i store overdrevsområder. På visse stræk var der hér tale om "fuld-skrue-terræn", hvor man kunne se mange hundrede meter frem over græsklædte bakker, mens man andre steder måtte ned i gear og finde finorienteringen frem, så man undgik at forvilde sig ind i det forkerte enebærkrat!.

Sidstedagen blev afviklet i knap så kuperet skovterræn mellem Mols Bjerge og Ebeltoft. For de fleste var det mere velkendt terræn end på de to første løbsdage.

Klubben hjembragte nogle flotte samlede placeringer. I D-10A løb Katrine Krogh Madsen en samlet 1.plads hjem. I H21AM løb Kim Baunehøj Pedersen (der for alvor har fundet formen i år) ligeledes af med den samlede sejr. Endelig blev Pernille Helena Storm samlet vinder i D21B og Keld Mortensen samlet vinder i H21C. Meget fornemme præstationer af de fire.

Kim Baunehøj Pedersen, vinder i H21 AM

Katrine Krogh Madsen, vinder i D10A

I klassen D60A må Gerda Marie Christiansen have overvejet om hun dog ikke kunne have fundet bare nogle få sekunder på de tre etaper, idet hun på den sammenlagte andenplads endte blot 5 sekunder efter vinderen!.

Af andre flotte OKR-placeringer i Top 10 var der følgende: Teresa Søndergaard Pohl nr. 3 i D10-B, Amalie Grue Sørensen nr. 6 i D-12B-1, Karoline Fonager Ulsøe Johansen nr. 5 i D-14A, Carlotta van Bronswijk-Naulin nr. 4 i D-16B, Amalie Tripax nr. 3 i D-20A, Hanne Pedersen nr. 6 i D55AK, Ane Veierskov nr. 6 i D65A, Rasmus Krogh Madsen nr. 5 i H-16A, Kristian Juda Husgard nr. 2 og Michael Andersen nr. 8 i H21AM, Morten Jensen nr. 9 i H45AK, Gunnar Grue-Sørensen nr. 3 i H65A (med over 80 løbere), samt Ole Svendsen nr. 7 i H70A.