Logo sommer_boeg

Fin FIF weekend med fem SM-medaljer til OKR.

De sjællandske mesterskaber på den lange distance var afslutningen på en herlig sommerweekend med orientering arrangeret af FIF Hillerød, og OK Roskildes løbere løb med 5 af SM-medaljerne.

Sommerweekenden startede fredag med sprint med udgangspunkt på Hillerød stadion. Starten gik ved Hillerødsholm skolen, og til de første poster rundt på skolen skulle man være vågen. Derefter gik banerne gennem villakvarterer inden en tricky afslutning på stadion.

Der var ikke så mange OKR løbere til start, men de der var, gjorde det godt:
Karoline Fonager Ulsøe blev nr. 3 i D-14. Jonas Fonager Ulsøe blev nr. 4 i H-14, mens Villads Lecanda Trautner blev nr. 6 i samme klasse. Rasmus Krogh Madsen blev nr. 5 i H-16 og Axel Borberg Aarby vandt Åben3. Annette Petersen vandt D21 (ja, du læste rigtigt, D21) og Inge Jørgensen vandt D65, mens Runa Ulsøe blev nr. 4 i D45. Hos herrerne vandt Janne Brunstedt og Ole Svendsen begge deres klasser, henholdsvis H65 og H70. Peter Borberg Jensen vandt Åben1.

Sommerweekenden fortsatte lørdag med mellemdistance i Gribskov Vest. Her blev løberne udfordret i de mange bakker vest for den gamle asfaltfabrik, hvor der var stævneplads.

Også på mellemdistancen var der flere OKR løbere, der gjorde det rigtig godt:
Katrine Krogh Madsen blev nr. 3 i D-10 og Teresa Søndergaard Pohl blev nr. 7 i samme klasse mens Liva Heydorn Andersen blev nr. 8 i D-12. Karoline Fonager Ulsøe blev nr. 4 i D-14 og Axel Borberg Aarby blev nr. 6 i H-12. Anders Krogh Madsen blev nr. 4 i H-14 og Rasmus Krogh Madsen blev nr. 3 i H-16.
I de voksnes klasser var det Inge Jørgensen, der klarede sig bedst ved at vinde D65, mens Runa Ulsøe blev nr. 5 i D45 og Hanne Pedersen blev nr. 3 i D55.
Kim Baunehøj Pedersen fik en flot 5. plads i H21, og Arne Heydorn blev nr. 2 i H40. Janne Brunstedt og Ole Svendsen blev begge nr. 2 i deres klasser, henholdsvis H65 og H70.

Søndag var der så langdistance og SM-lang, der foregik i Gribskov Midt, og det var især OKRs ungdomsløberne, der tog sig af medaljerne.
Katrine Krogh Madsen løb sig til en sølvmedalje i D-10 og Karoline Fonager Ulsøe fik en bronzemedalje i D-14. Anders Krogh Madsen tog bronze i H-14 og Rasmus Krogh Madsen tog bronze i H-16. Herudover blev Teresa Søndergaard Pohl nr. 6 i D-10 og Liva Heydorn Andersen blev nr. 9 i D-12.

Gerda Marie Christiansen fik som den eneste voksne en medalje ved disse mesterskaber, og den var af guld.

Sølv til Katrine Krogh Madsen

Bronze til Anders Krogh Madsen

I de voksnes klasser bliver der kun uddelt medaljer til vinderne, så nr. 2 og 3 må nøjes med æren. Der var 2 anden pladser, Aksel Andersen i H60 og Janne Brunstedt i H65 og en 3. plads til Gunnar Grue-Sørensen i H65.