Logo anemoner

Andreas´ første DM-guld som senior

Andreas Hougaard Boesen skrev OKR-historie, da han ved DM Sprint i Haderslev vandt guldmedaljen i H21. Det er Andreas´ første guldmedalje som senior, og OK Roskildes første guldmedalje i H21-klassen nogensinde.

I flot solskinsvejr i det smukke gamle Haderslev løb Andreas banen på 4,1 km i tiden 15,45 min og var dermed 10 sekunder hurtigere end nr. 2, Søren Bobach, verdensmesteren i Sprint i 2014.

Andreas udtalte om banen, at det var lettere end han havde ventet, men det betyder også, at farten ryger i vejret, og dermed også risikoen for at lave fejl.

Der var også DM-medaljer til OK Roskildes mere modne seniorløbere. Janne Brunstedt sikrede sig sølvmedaljen i H65 i tiden 14.34 på den 2,7 km lange bane. Inge Jørgensen vandt bronze i D70 i tiden 17.49 på en bane på 2,3 km.

Et andet rigtigt flot resultat stod Ane Veierskov for, nemlig en fjerdeplads i D65. Aksel Andersen blev nr. 8 i H60, og John Tripax nr. 10 i H65.