Logo divmatch13

Klub / Aktiviteter

Flot DM weekend i Grib skov

De danske mesterskaber i stafet- og langdistance orientering blev afviklet i weekenden med temperaturer, der var en højsommer værdig. Stævnepladsen, der var den samme begge dage, var på en åben plads midt i den smukke Grib skov nord.

I stafetten lykkedes det holdet med Frederik Grue-Sørensen, Casper Lindemann og Kent Pihl at løbe sig til sølvmedalje i klassen H35.

To af OK Roskildes hold havnede på den ærgelige 4. plads. Det var ungdomsholdet med Rasmus, Katrine og Anders Krogh Madsen i klassen D/H Max-43, hvor der var hele 20 hold til start. Også holdet med John Tripax, Asger Jensen og Janne Brunstedt i klassen H60 endte på 4. pladsen, mens D65 holdet med Ane Veierskov og Inge Jørgensen blev nr. 5.

Ok Roskildes andet ungdomshold med Adam Carlsen, Frida Weigelt Svendsen og Teresa Søndergaa Pohl blev nr 8 i klassen D/H-12.

Kent, Frederik og Casper med sølvmedaljerne

Ved søndagens DM-lang sikrede Inge Jørgensen sig endnu en DM-medalje af guld. Som i sidste weekend ved DM-mellem, var Inges sejr suveræn; denne gang var der over 8 min til nr. 2 i klassen D70.

Teresa Søndergaard Pohl fulgte flot op på sidste weekends bronzemedalje med endnu en 3. plads og en bronzemedalje i klassen D-10. Flot af Teresa, der således allerede har løbet sig til 2 DM-medaljer.

Hos drengene var Rasmus Krogh Madsen med en 4. plads tæt på en medalje, bare 20 sek skilte Rasmus fra en medalje. I H-18 fik Rasmus Møller Jess en flot 6. plads.

Hos herrerne var det Janne Brunstedt, der med en 4. plads i H-65 var tættest på medaljerne.