Logo Natløb

Suveræn sejr til Inge Jørgensen ved DM Nat.

Det blev helt fortjent til medalje til Inge Jørgensen ved DM Nat lørdag den 2. april i Hou Skov ved Assens, syd for Mariager Fjord. Inge vandt guld i klassen D70 i tiden 28:59 med 3:20 til nr. 2 Asta Terkelsen fra OK Gorm. Terrænet bød på stejle skråninger og megen undervegetation og her lykkedes det aldrig konkurrenterne at nærme sig Inges føring.

De deltagende blandt klubbens ungdomsløbere nåede en række pæne placeringer ikke så langt fra medaljerækkerne. Bedst placeret blev Katrine Krogh Madsen med en flot 4. plads i D12, Rasmus Krog Madsen blev nr. 5 i H16 i en meget fin tid, Rasmus Møller Jess nr. 6 i H18 og Anders Krogh Madsen nr. 7 i H14. Alle blev en god erfaring rigere på baner med masser af udfordringer både til teknikken og fysikken.

Guld til Inge ved DM Nat. Foto: KK Terkelsen