Hædring af vindere.

I forbindelse med klubturen til påskeløbene ved Kolding blev der uddelt præmier til OK Roskildes ungdomsløbere.

Byløb
Vinterens serie af byløb, der afholdes første tirsdag i månederne november til marts, havde Liva Heydorn som vinder. Liva vandt med 110 point foran Frida W Svendsen, der opnåede 109 point, så det var meget tæt mellem de to piger.

VTR-løb
En anden vinter klassiker er VTR-løbene. Klubberne i Region Sjælland arrangerer gennem hele vinteren en række træningsløb med en gennemgående konkurrence. En af de roskildeløbere, der i år indtog præmieskamlen, var Teresa Søndergaard, der tog en sikker sejr i klassen "Grøn". Hun blev belønnet med klubbens "Godt gået" medalje.

Påskeløb
Amalie og Josefine Grue-Sørensen gennemførte i år deres første påskeløb. Amalie løb helt alene og gjorde det så godt, at hun blev samlet nr. 4 i D12B. Josefine løb banerne helt uden hjælp i D10B. Begge piger blev belønnet med klubbens "Godt gået" medalje.