Klub / Aktiviteter

Sejr til Inge Jørgensen i Bøhmen

Omkring 60 danskere, heriblandt Ole og Inge, deltog i årets udgave af Tjekkisk 5-dages, Bohemia Orienteering, ved Novy Bor i det nordligste Tjekkiet. Området er karakteriseret ved mange særprægede klippeformationer, der løbes i mellem.

Inge blev nr. 2 på første etape, ganske få sekunder efter vinderen i D70. På 2. etape vandt Inge med et pænt forspring på over 3 min til nr. 2. På de to følgende etaper blev det til 2. pladser for Inge, kort tid efter vinderne. Da det var forskellige vindere, endte stillingen efter 4 etaper med, at Inge havde en samlet forspring på 20 min inden sidste etapes jagtstart. Det kan godt give lidt ekstra nervøsitet, at starte først på en jagstart, men med Inges rutine og sikre orientering, var det ikke noget problem. Selv om Inge blev jaget bagfra, så lykkedes det Inge at øge forspringet, så hun kunne løbe i mål som en sikker vinder med næste 30 min forspring til de nærmeste forfølgere.

Ole inkasserede desværre et fejlklip på 1. etape, så der er ingen samlet placering til ham. Ole placerede sig ellers som nr. 6 til 17 i H70 på de øvrige etaper.

Ud over de 5 etaper, blev der også efter 2. etape løber en sprint i byen Novy Bor, hvor Inge vandt og Ole blev nr. 2.

Inge på toppen. Foto: Bohemia Orienteering

Alle resultaterne og flere billeder kan ses på Bohemia Orienteerings hjemmeside.