Logo Natløb

Guld til Inge Jørgensen ved DM Nat.

Det blev til endnu en guldmedalje til Inge Jørgensen ved DM Nat lørdag den 18. marts i Jægersborg Hegn. Søllerød OK stod for et godt arrangement med stævnecenter på Nærum skole og med mål helt inde på skolen. Inge vandt guld i klassen D70 i tiden 34:19 med 3:48 til nr. 2 Vibeke Bøgevig fra Søllerød OK Gorm, så sejren var ganske suveræn. Terrænet var relativt flat, dog med en del kupering i starten af banerne og med mange områder med diffus bevoksning.

Meget tæt på en DM-medalje var Frederik Grue-Sørensen. Frederik blev nr. 4 i H35, bare 27 sek. fra en medalje. Yderliger to af klubbens løbere kom i top 10, nemlig Kent Pihl med en 6. plads i H50 og Janne Brunstedt ligeledes med en 6. plads i H65.