To Roskilde sejre til Fynsk Sprint Cup

En del af OK Roskildes løbere havde valgt at tilbringe weekenden på Fyn for at deltage i Fynsk Sprint Cup, der i år foregik i Nyborg og Odense.

Fynsk Sprint Cup består af 4 sprint-løb, 2 om lørdagen og 2 om søndagen. I år blev der indledt i Nyborg med en prolog i boligkvarteret Sprotoften. Det var en forholdsvis simpel sprint, men under vejs på banen var der nogle udfordringer, hvor man skulle være skarp, for at tage posterne i den rigtige række følge eller ikke at blive fanget på den forkerte side af bygninger.

Lørdagens finale var i Nyborgs gamle bydel, Nyborg Vold og omkring hospitalet, og det var ret så udfordrende; en rigtig spændende sprint. Dog blev banerne temmelig lange; mange kom til at løbe næsten det dobbelte af den opgivne banelængde, uden at det var bom.

Søndagens løb havde stævneplads i Kongens Have, lige over for stationen i Odense. Prologen foregik i havneområdet nord for stationen. En spændende sprint, der dog blev temmelig lang, da der skulle løbes meget uden om.

Frokosten indtages i Kongens Have

Søndagens finale var en rigtig by-sprint i Odenses gamle bydel. En rigtig god sprint, hvor man skulle være skarp og koncentreret hele vejen for ikke at lave fejl. Banelængderne havde her fået den helt rigtige længe til at være sprint.

OK Roskilde på stævnepladsen i Kongens Have

Inge Jørgensen fik en sikker sejr i den samlede konkurrence i D70, idet hun vandt alle 4 etaper. Også Janne Brunstedt sikrede sig den samlede sejr i H65 med 4 1. pladser på etaperne.

Szabolcs Osvath fik en samlet 2 plads i H35 efter 2 4. pladser og 2 3. pladser. Efter et større bom på 1. etape lykkedes det Ole Svendsen at kæmpe sig op på en samlet 5. plads i H70.

Kent Pihl vandt 2. etape og fik herudover en 2. og en 3. plads, man da han ikke deltog i den 1. etape, fik han ikke en samlet placering, ligesom de øvrige OKR løbere, der ikke deltog i samtlige 4 løb.