Sejr og 2. plads til Sjællandssprinten

Sjællandssprinten er en nyskabelse. Køge OK har i flere år arrangeret Køge2Sprint med to sprint løb på en dag. I år har de udvidet, i samarbejde med Herlufsholm OK, til et to dages arrangement med to sprint løb i Næstved og to i Køge.

De 2 løb om lørdagen foregik i den nordlige udkant af Næstved med 1. afd. i et blandet erhvervsområde med en del grønne områder. Ikke det mest udfordrende sprint område, men måske var det netop derfor, at mange lavde fejl og/eller glemte poster pga. manglende koncentation.

Anden afdeling foregik i et område, der kaldes Musikbyen, der er et nyere, blandet beboelsesområde med mange grønne områder. Det var noget mere udfordrende, specielt i et bolig kvarter med smalle gange mellem hække skulle man være skarp for at komme rigtigt igennem.

Søndagens 1. løb var på et helt nytegnet kort over en del af Hastup i Køges sydlige udkant. Et spændende område til sprint, hvor banelæggeren havde lavet nogle kringlede baner, hvor det var let at blive forvirret, så der blev lavet fejl.

Søndagens 2. løb, Sjællandssprintens 4. afdeling, havde stævneplads ved Køge OKs klubhus, men løbet foregik i Køge City, Køges gamle bydel. Selv om Køge2Sprint nu har været løbet flere gange i Køge City, er det stadig udfordrende at løbe her, hvor der er mage porte og baggårde. Banerne var kringlet, så man virkelig skulle ned i tempo for at læse kort, så de rigtige vejvalg kunne opdages i den labyrintagtige by.

Det lykkedes Inge Jørgensen at komme godt i gennem alle etaper, så hun fik en sikker sejr i den samlede konkurrence i D65-. Inge vandt 3 ud af de 4 etaper.

Janne Brunstedt fik en sikker 2. plads i H65-, bare slået med 6 sek sammenlagt for de 4 etaper. John Tripax sikrede sig med 4 stabile løb 3. pladsen i H65-.

Desværre har arrangørerne mistet data for løbere, der kom sent i mål på 4. etape, med det ser ud til, at Patrick Søgaard bliver nr. 2 i H15-20, mens Allan Søgaard bliver nr. 3 i H35-49.