Logo divmatch13

Klub / Aktiviteter

Oprykning til 2. division

Anført af vor landsholdsløber – Andreas Hougaard Boesen – var 73 løbere fra OK Roskilde i aktion i Gribskov Nødebo. Det gik resultatmæssigt over al forventning med sejre over OK Sorø (126 - 113), Ballerup OK (136,5 - 103,5) og Holbæk OK (158 – 69). Således blev det en sæson med ni sejre i ni matcher – og en sikkker tilbagevenden til 2. division efter kun et års ophold i tredjebedste række.

Der blev leveret mange gode individuelle præstationer, der blandt andet betød, at der var en OKR-løber øverst i ni af de 17 grupper.

Andreas Hougaard Boesen lagde for ved at gennemføre 8,2 km i tiden 43:23 – og smadre al modstand på bane H1. Samtidig sikrede Rasmus Møller Jess sig andenpladsen på banen. Det var Rasmus’ sidste løb som ungdomsløber. Allan Søgaard og Janne Brunstedt vandt hhv H2 og H4. På bane H5 var der dobbeltsejr ved John Tripax og Ole Svendsen. I H6 dobbeltsejr ved Adam Carlsen og Patrick Søgaard – og igen dobbeltsejr på bane H7 ved Morten Jensen og Szabolcs Osváth – kun et sekund skilte. På spindesiden var der banesejre ved Hanne Pedersen (D4), Inge Jørgensen (D5) og Merete Lykke Østergaard (D7). Det var i øvrigt 9. gang i træk, at Inge Jørgensen vandt bane D5 - med andre ord, ubesejret i tre sæsoner!

Dagens løber blev 8-årige Franka Søndergaard Pohl, der deltog i sit fjerde divisionsløb. Franka er altid super glad og smitter alle os andre med sin charme. Franka er endvidere flittig til ungdomstræningen. Dagens comeback blev leveret af Rasmus Mørup Jansen, der senest deltog på holdet i 2013.

FIF Hillerød arrangerede et flot stævne begunstiget af novembersol og træer med gyldne farver.

For OK Roskilde sluttede en formidabel god 2018-sæson med en oprykning til 2. division. Her bliver modstanderne OK Øst Birkerød, Farum OK og OK Sorø.

Alle resultater og stræktider kan findes på FIF Hillerøds hjemmeside.

Morten Jensen

  fraka
Dagens løber: Franka Søndergaard Pohl
 
rasmus_j
Dagens comeback: Rasmus Mørup Jansen
 

teresa
10-kampsjubilar: Teresa Søndergaard Pohl

 

finn
50-kampsjubilar: Finn Petersen

martin_tine
Debutanter: Tine Meidahl Münsberg og Martin Vaabengaard


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     4. november 2018