Logo sommer_boeg

Klub / Aktiviteter

Tag med til DM-Mellem den 25. august.

OK Gorm arrangerer DM på mellemdistancen den 25. august i Brandbjerg og Højgård Skov, der ligger lidt nord for Vejle.

Der er vist ikke mange fra OK Roskilde, der har løbet i Brandbjerg og Højgård Skov før, så benyt lejlighende til at prøve noget nyt.

I indbydelsen står der:
Terrænet er kendetegnet ved at være kuperet til stærkt kuperet med åben bøgeskov vekslende med mindre områder med nåletræer, der kan være tætte. Der er en del undervegetation så som brombær, bregner og brændenælder m.m. for årstiden, specielt i våde områder. Stibilledet er nogle steder svagt grundet begrænset publikum, men ellers er de gennemgående stier ret tydelige.

Der er baner for alle, der kan løbe en svær/kort bane. For ungdomsløbere er der selvfølgelig baner af sværhedsgrader, der passer til alderen, fra begynder over let og mellemsvær til svær.

Tilmeldingsfristen er lige om lidt, nemlig fredag den 10. august, med mulighed for eftertilmelding indtil onsdag den 22. august kl. 12:00 til normal startafgift plus 100 kr.

Samme weekend (lørdag aften til søndag) er der stafetten Midgårdsormen, men vi forventer ikke at stille hold, så det bliver en endagstur til DM-Mellem. Der er en køretur på ca 2½ time fra Roskilde til stævnepladsen.

Se mere på hjemmesiden for DM-mellem

Janne


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     7. august 2018