Logo anemoner

Pæn medaljehøst til OKR ved DM Ultralang

Hele seks medaljer blev det til ved søndagens danske mesterskaber i ultralang, som blev arrangeret af Allerød OK og løbet i forårskåde Jægerspris Nordskov: brombærrankerne var lange og friske og havde i perioder godt fat i tøjet, og bøgepur'en daskede én om benene - til gengæld smilede anemonerne kærligt løberne i møde i den solbeskinnede skovbund.

Banerne var som ventet udfordrende - og et længere vejvalg ad sti viste sig i flere tilfælde at være hurtigere end lige på gennem terrænet.

Janne Brunstedt i H70 og Bjarne Pedersen i H75 sørgede for guldmedaljerne ved dette årets første danske mesterskab i orienteringsløb.

Inge Jørgensen hjembragte i D70 dagens eneste sølvmedalje, og så var der tre bronzemedaljer til hhv. John Tripax i H70, Ole Svendsen i H75 og til Allan Søgaard i H45.

Kun to ungdomsløbere fra OKR stillede op i konkurrencen, og det blev til fjerdepladser til dem begge: Teresa Søndergaard Pohl i D12 og Adam Carlsen i H14.

Martin Laage Kragh prøvede som den eneste løber fra OKR kræfter med de knap 27 km i H21; det blev til en 6.-plads.

Sidste års sølvvinder i H21-klassen, Andreas Hougaard Boesen, valgte som hovedparten af landsholdsløberne IKKE at stille op til dagens konkurrencer, da de netop er hjemkommet fra træningslejr i Schweiz, hvor de allerede om to uger skal dyste ved EM.

Henrik Boesen

Se alle resultater her: DM Ultralang 2018.

dmulta_alle
Alle medaljetagerne ved DM Ultralang 2018: Inge Jørgensen, Bjarne Pedersen, Janne Brunstedt, John Tripax, Ole Svendsen og Allan Søgaard

dmulta_allan
Medaljetagerne i H/D45: Bronze til Allan Søgaard

dmulta70
Medaljetagerne i H/D70: Sølv til Inge Jørgensen, Guld til Janne Brunstedt og bronze til John Tripax