Logo bose_sten.jpg

Klub / Aktiviteter
Hallands 3-dagars 2018.

Ovenpå VMOC var det kun få danske o-løbere, som i år havde fundet vej til svenske Hallands 3-dages, som blev afviklet i weekenden den 13. - 15. Juli. Stævnet var dog som vanligt rigtig velarrangeret og udfordrende! Det forløb med mellem distance fredag, lang distance lørdag og jagtstart søndag. Alle etaper foregik fra samme stævneplads ca. 10 km nord for Halmstad i samme terræn som O-ringen i 2012. Det vil sige pænt udfordrende terræn for os danske med stejle skråninger, mange sten og åbne områder, som var svære at passere med masser af afhugget kvas.

Familien Jess/Jensen var dog enige om, at det var rigtig gode baner og kort, så det gjaldt om at indrette teknikken efter forholdene. Men hvilke sten, der var angivet på kortene og hvilke der ikke var, er fortsat uklart for de to ældste medlemmer af familien.

Udfordringerne betød, at Rasmus fandt luppen frem for at læse sine kort lørdag og søndag, og at Hanne klogeligt valgte åbne baner i 1:7500.

Rasmus lagde rigtig godt ud med at ligge nr. 1 i H20 efter dag 1, havde dog lidt småproblemer dag 2 og sluttede som en flot nr. 2 om søndagen.

De åbne baner kan klart anbefales ved sådant et stævne, hvis man ønsker fri start, muligheden for at vælge bane efter evner og alligevel opleve et vist konkurrencemoment, da der var mere end 700 starter på de åbne baner.

   
Rasmus på præmieskamlens 2. plads.
 

Der var i år, som ved tidligere år, en rigtig velfungerende campingplads lige ved stævnepladsen med aften åbent i kiosken. Stævnet kan derfor klart anbefales, hvis man har lyst til en sommerweekend i det svenske uden alt for langt at køre.


Stævnepladsen ved Hallands 3-dages

Hanne Møller Jensen


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     17. juli 2018