Logo skaane13

Sverige med o-løb

Frankas beretning fra klubturen til Skåne:

Der var meget kø på motorvejen og vi kom først der hen ved 21.30 tiden. Det var en meget god hytte og den hed Solvik.

Lørdag morgen fik vi morgenmad ude ved bordet og derefter skulle vi afsted til o-løb. Der var 5 minutter op til stævnepladsen. I kiosken var der slik, Pull-Pork- sandwich og en masse andre gode ting. Da man kom i mål fik man præmier af elgen som jeg først troede var en hundelort.

Da vi kom hjem så spillede vi fodbold og bordtennis. Så ville vi gerne med på en tur rundt om søen som var fire en halv kilometer lang men så var der nogle der ville til et slikfly og så ville vi selvfølgelig hellere med der. Da vi kom til slikflyet gik vi ind og lavede bland selv slik. Jeg tog vingummi og chokolade og skum bananer. Da vi kom hjem var de andre ikke kommet hjem igen.

Næste morgen begyndte vi at pakke sammen og da alle havde pakket sammen lavede vi et fælles billede og så kørte vi alle til o-løb igen.

FRANKA

OKR teltet

Jeg kan tilføje:
Vi deltog i Örkelljunga FKs 2 løb, Älgots Cup om lørdagen og Höstrusket om søndagen med samme stævneplads begge dage. Terrænet var begge dage super godt at løbe i med et meget detaljeret kurvebillede i en del af området og havde overvejende god fremkommelighed.

Lørdagens løb, Älgots Cup, var en ungdoms konkurrence op til D/H16, så for voksne var der kun åbne baner, men de var nu ganske udfordrende i et terræn, hvor man skal bruge nogle andre holdepunkter, end man typisk gør i en dansk skov. Lærerigt for mange.
Alle resultaterne kan ses i resultatlisten.

Søndagens løb, Höstrusket, blev løbet samtidigt med Ungdomsstafetten, hvor der var en 3-mands, en 4-mands og 7-mands stafet, så med omkring 60 hold af 3 til 7 løbere var der livlig aktivitet på stævnepladsen. Terrænet mindede om lørdagens, men starten på banerne var i et område, vi ikke løb i om lørdagen, og kun på den sidste del kom vi i et område, vi også var igennem om lørdagen. Alle udtrykte begejstring over terræn og baner.