Logo Natløb

Klub / Aktiviteter
Fire SM-Nat medaljer til OK Roskilde.

Guld til Inge Jørgensen, Janne Brunstedt og Ole Svendsen samt sølv til Martin Laage Kragh

Den 26. september afviklede Kildeholm OK på vellykket vis SM-Nat i Gadevang.

Skoven, der visse steder har meget ris i bunden og er ret så kuperet, viste sig ikke så slem som frygtet, og det var godt løbevejr; det var halvlunt, og selv om der kom lidt finregn, var det ikke generende.

I D65 løb Inge en sikker 1. plads og dermed guldmedalje hjem. Inge var mere end 15 min. foran nærmeste konkurrent. Igen en helt suveræn præstation fra Inge.

I H70 blev Janne nr. 2, men da vinderen Hans Christian Strip, der var 6 sek. foran Janne, ikke løber for en sjællandsk klub, blev det Janne, der fik guldmedaljen. John Tripax var mindre end 1 min efter Janne på 2. pladsen om sjællandsmesterskabet, men måtte nøjes med æren, da der kun uddeles guldmedaljer i de ældre senior klasser.

I H75 var der tæt løb med Ole som vinder bare 1 sek. foran nr. 2. Men et sek. er nok, og Ole fik udleveret end guldmedalje.

Martin blev en flot nr. 2 og fik sølv i H21 på en bane, der var mere end 11 km lang, hvoraf en del var i det sydlige Grib skov.

Endelig skal det nævnes, at Adam Carlsen blev nr. 5 i H14.

Janne

Resultaterne kan ses på Kildeholm OK's hjemmeside

sm_nat.jpg
OK Roskildes medaljetagere til SM-Nat 2018okroskilde@okr.dk      Bjældevej 20, 4000 Roskilde      webteam@okr.dk     27. september 2018