Logo divmatch13

DM stafet medaljer

OK Roskildes DM stafet medaljer blev uddelt til vinderne i forbindelse med divisionsmatchen i Grib skov lørdag den 3. november.

DM stafet blev løbet i Harrild Hede den 8. september, men arrangørerne, der ellers arrangerede et rigtig godt stævne med gode baner, havde desværre nogle problmer med beregningen, så de rette vindere ikke kunne kåres på dagen. Medaljerne er efterfølgende sendt til klubberne, og i lørdags kunne OK Roskildes vindere endelig blive hædret med medaljerne.

Som tidligere nævnt, så vandt D65 holdet med Ane Veierskov og Inge Jørgensen guld, ligesom H65 holdet med John Tripax, Aksel Andersen og Janne Brunstedt også vandt guld, mens det blev til en sølvmedalje til D60 holdet med Annette Petersen, Jette Kreiberg og Hanne Pedersen.

DM stafet Guld: Ane og Inge

DM stafet Guld: Aksel, Janne og John

DM stafet Sølv: Jette, Hanne og Annette

okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     6. november 2018