Logo anemoner

Klub / Aktiviteter

Tirsdagstræning med Sprint i Vindinge 24. april.

Hvor: Vindinge, Sandparken 13. Parkering langs med Sandvejen, som vist med blå linier nedenfor. Der er ikke plads til at parkere så mange biler inde i Sandparken. Se nedenfor.

Moment: Sprint / Byløb (I kan sagtens løbe i O-sko / Trail-sko uden spikes, men flade løbesko er også ok).

Parkering: Parkering langs med Sandvejen på højre side af vejen, når man kommer kørende sydfra fra Vindinge Kirke. Parker helst inden Vindinge idrætsforening, eller evt stykket efter parkeringspladsen. Hvis I kommer Nord-fra via Lillevangsvej, så er det selvfølgelig på venstre side I parkerer. Parker ikke på parkeringspladsen ved fodboldbanen, da ingen andre så kan parkere imens!

Start og mål: Sandparken Legeplads og Park. Fri start mellem kl. 17.30-18:15, MiniORK starter kl. 17:30. Postindsamling fra 19.00.

Kontrol: Der løbes med SI enheder på alle poster og alle udsatte poster har små skærme. Husk din brik. Har du ikke SI brik kan du låne. Der er løse definitioner på de 2 svære baner.

 

Tilmelding: Send gerne en mail med baneønske til allan400@gmail.com senest mandag d.16/4 kl 19:00, så jeg har en ide om hvor mange kort jeg skal printe. Ellers er der dog mulighed for at printe extra kort på dagen.

Hilsen
Allan Søgaard

OBS! Efter træningen er der Fællesspisning. Husk tilmelding til Hanne på mail himp@familie.tele.dk senest søndag kl. 21:00 eller sms til 21 28 23 37 senest mandag kl. 15:00.


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     21. april 2018