Vinteren er slut

Søndag blev det sidste af 13 gode VTR-løb afviklet i Vintersbølle Skov ved Vordingborg. Mange roskildeløbere har søndag efter søndag kørt Sjælland rundt for at holde o-formen ved lige hen over vinteren – og ikke mindst – kæmpet om pointene i de gennemgående konkurrencer. Både i tætte opgør med klubkammerater – og mod løbere fra de øvrige VTR-klubber, som man har haft mange spændende opgør med. Men dog ikke mere alvorligt, end at man altid bagefter har kunnet hygge sig sammen på stævnepladsen.

Undervejs har vi selv bidraget med to velbesøgte arrangementer i hhv Hedeland og Tølløse Skov. Reglerne er lavet sådan, at finaleløbet stort set er altafgørende. Du kan vinde din bane mange gange i løbet af vinteren – men et stort bom i finaleløbet, så er man ude. Tilsvarende kan man have en heldig finaledag – og rykke mange pladser op i tabellen. Måske ikke helt fair (!) – men sådan er reglerne nu en gang.

O-63 stod for et flot finalearrangement. På grund af store mængder sne i området ugerne inden – så var det en meget våd, tung og mudret skov. Så der blev virkelig kæmpet ude i terrænet.

Efter badet var der dækket flot op til flæskestegssandwich i skolens aula – og præmier og hæder blev uddelt til de tre bedste i hver klasse.