Logo Efterår

Klub / Aktiviteter
Inge og Janne vinder Jættemilen 2019

Den traditionsrige Jættemilen, arrangeret af OK73 for 56. gang, blev i år løbet i Grib skov nord for Hillerød. OK 73 havde indrettet en god stævneplads på "Den gamle Asfaltfabrik". Den del af skoven, der blev løbet i var meget kuperet, og de senste dages regn betød at skovbunden var meget blød, så det blev en ret så hård tur.

13 løbere fra OK Roskilde havde fundet vej til Grib skov for at tage udfordringen op med de ultra lange baner. På tros af de fysiske udfordringer, havde alle en rigtig god tur i den flotte efterårsskov, og flere kom helt til tops i de store felter, hvor der som sædvanligt var mange udenlandske løbere, især fra Sverige.

 


Årets plakette

Inge Jørgensen vandt klassen D70 med mere end 3 min forspring til 2 svenske løbere, Britt Marie Magnusson og Helen Andertoft fra henholdsvis Laholms IF og Markaryds FK, så det var ret så suverænt for den 6 km lange bane. Inge vandt sidst Jættemilen i 2017.

Janne Brunstedt vandt klassen H70 bare 24 og 33 sek foran nr. 2 og 3, der var henholdsvis en svensk løber, Ingvar Bergman fra OK Tranen og en norsk løber, Eldar Børsum fra Bækkelaget SK. Janne havde løbet det meste af banen med de to løbere, og det var først på næst sidste post, det lykkedes Janne at få et lille forspring. Det var 2. år i træk, at Janne vandt Jættemilen.

  Der var 5 flotte 5. plads pladser til OK Roskilde:
 • Christine Svendesen i D45
 • Runa Ulsøe i D50
 • John Tripax i H70
  Herudover blev OKR løbernes top 10 placeringer:
 • Kent Pihl nr. 6 i H55
 • Ole Svendsen nr. 6 i H75
 • Teresa Søndergaard Pohl nr. 8 i D14
 • Anne-Mette Jansen nr. 10 i D45

Janne

Resultater på hjemmesiden for Jættemilen
 

 

jaettemil19.jpg
Inge og Janne med plaketterne

 

okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     10. november 2019