Årets første opgave: Nytårsstafetten

OK Roskilde fik pænt mange hold med til Nytårsatafetten i Kårup:

Hele 6 hold i Mix klassen, hvor der mindst skal være en dameløber på holdet. Tre hold i familieklassen og et enkelt hold i 2T6 klassen, hvor to løbere skiftes til at løbe 3 ture hver.

Det blev i sidste nævnte klasse 2T6, OK Roskilde kom på præmieskammelen. Allan Søgaard og Arne Heydorn løb i mål på en flot 2. plads, efter de begge på skift havde været tre gange i skoven.

I mixklassen blev det holdet med Aksel Andersen, Liva Heydorn og Janne Brunstedt, der klarede sig bedst med en 7. plads. OK Roskildes øvrige hold fulgte lige efter på henholdsvis 8., 9., 10. og 11. pladsen, mens det sidste hold blev diskvalificeret for at have klippet en forkert post.

Familien Jessen (Søren, Hans og Inger) blev nr. 8 i familieklassen. I samme klasse blev Kirsten Juda nr. 7 sammen med køgeløberne Kristian og Hans Henrik Juda.

Arne og Allan på 2. pladsen

De fleste løbere var enigen om, at det var gode baner i en afvekslende skov, fra de krævende bakker i syd til de flade men svære område mod nord omkring stævnepladsen.

Se alle resultater her: Nytårsstafetten2019.