Logo riga.jpg

Klub / Aktiviteter

3. pladser til Inge og Janne på WMOC sprinten

I disse dage løbes der World Masters Orienteering Championships (Veteran VM) i Letland med stævnecenter i Riga.

Sprint finalen blev løbet i den gamle bydel af Riga, men desværre blev de fleste klasser annuleret, da et muligt vejvalg endte ved en port, der ikke var åben, så de der tog det vejvalg mistede meget tid.

Lørdag blev der løbet sprint kvalifiation i et boligområde lige vest for Rigas gamle bydel. Inge Jørgensen, Finn Petersen, Janne Brunstedt, John Tripax og Ole Svendsen startede godt med at kvalificere sig til A-finalerne. Annette Petersen og Jette Kreiberg løb ikke helt hurtig nok til en plads A-finalen, selv om Annette kun var en placering fra.

Sprint finalen blev som nævnt løbet i Riga gamle, smukke bydel. Banerne var ikke de mest udfordrende, men selvfølgelig var der ikke tid til selv små fejl. Desværre var den største udfordring at undgå et venstre vejvalg til den lukkede port på vej til poster i nogle små gyder. Inge og Janne løb som nævnt til bronzeplaceringer i henholdsvis W70A og M70A. Ole blev nr. 25 i M75 A, John blev nr. 65 i M70, Finn blev nr. 50 i M65A. Annette blev nr. 7 i W65B og Jette blev nr. 38 i W60B.

Se omtalen på DOFs hjemmeside.

Mandag er der hviledag/træningsdag/sight seeing, mens der er kvalifikationsløb til skovdistancerne tirsdag.

Se mere om WMOC

Janne


De 3 hurtigste i H70: Janne, Freddy og Mykola.


okroskilde@okr.dk      Bjældevej 20, 4000 Roskilde      webteam@okr.dk     7. juli 2019