Guld til Franka på DM-mellem

Årets første danske mesterskaber blev afviklet i weekenden, idet forårets mesterskaber var blevet aflyst eller udskudt pga. Corona krisen.

DM-mellem om lørdagen var, for at overholde Corona restriktionerne mod forsamlinger, delt op i 2 stævner, således at D/H45 og ældre løb om formiddagen, mens D/H50 og yngre løb om eftermiddagen. Det var Tisvilde Hegn OK, der arrangerede et glimrende stævne i Aggebo-Græsted Hegn med nogle rigtig gode baner, der dog var lige lovlig lange i nogle klasser. Skoven var flere steder ret tæt og diffus, hvilket var teknisk udfordrende.

Pga. Corona restriktionerne var der ingen egentlig stævneplads, og der blev ikke uddelt medaljer, så der var desværre ikke mulighed for at fejre medaljetagerne på dagen.

Den fornemste medalje blev løbet hjem af Franka Søndergaard Pohl, der løb den 3,5 km lange D10 bane på 20:52, og hun var mere end 2 min foran nr. 2. Så det var en helt fortjent guldmedalje. Stort tillykke til Franka.

Franka igen på toppen af podiet
(her ved SM lang 2019)

Herudover blev det til 2 sølvmedaljer til veteranerne Janne Brunstedt og Ole Svendsen i henholdsvis H70 og H75.

Det blev til en meget flot 4. plads til Teresa Søndergaard Pohl i den store D14 klasse, hvor der var 21 piger til start.

Også Rasmus Møller Jess ydede en fornem præstation, idet han blev nr. 7 i H21. Rasmus var kun godt 1 min fra en medalje.