Logo sommer_boeg.jpg

Klub / Aktiviteter
Fortsat ingen fælles klubtræning på tirsdage.

OKR kan fortsat – og desværre - ikke tilbyde fælles træning om tirsdagen på grund af restriktionerne om ikke at måtte være mere end ti personer samlet ad gangen.

Bestyrelsen drøftede situationen på et møde i går mandag – og der var mange kreative forslag i spil – men konklusionen blev, at klubben fortsætter med at tilbyde selvtræning.

Fra den 8. juni bliver det formentlig tilladt at forsamles flere end 10 personer. Følg med på hjemmesiden, om der bliver udbudt træning den 9. og 16. juni.

Sankthansaften den 23. juni er en tirsdag, og klubben planlægger et arrangement den aften med O-løb og efterfølgende grill-aften. Nærmere følger om tid og sted.

Bestyrelsen konstaterede i øvrigt med glæde, at de mange tilbud om selv at downloade kort med baner fra hjemmesiden og løbe, når man har tid, har været en stor succes. Ikke bare rigtig mange klubmedlemmer har taget imod tilbuddene – også mange medlemmer af vores naboklubber har gjort brug af tilbuddene.

DO-F sender en tak til alle, som har fulgt opfordringen til at donere et beløb til forbundet, når man har løbet en træn-selv-bane.

Bestyrelsen siger stor tak til dem, som har lavet baner og hængt skærme eller snitzlinger ud.

Henrik Boesen


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     12. maj 2020