NatCup 2019-20 med spændende afslutning

Vinterens NatCup serie blev afsluttet onsdag den 4. marts.

Farum OK havde fundet en lille skov vinterens sidste Natcup. Præsteskov og Ryget, lige syd for Farum sø, der ikke havde været brugt i mange år. Jeg fandt efterfølgende i mit arkiv et kort fra 1981 over Ganløse Orned, hvor skoven var med, men den del blev ikke brugt.

Ved startstedet så de fleste af os kortet for første gang (se nedenfor). Banelæggeren, Jens Korsholm, havde lagt nogle rigtig fine og spændende bane til alle klasser, selv for den lange H1 bane på omkring 8 km.

Starten gik samlet for alle 9 baner, dvs. 152 løbere, og det viste sig, at man skulle i forskellig retninger. Min bane startede ind i tæthed 2, dog viste det sig, at der ret hurtigt kom en slags brandbælte, men store dele bar præg af "urørt skov", med grene mm i bunden og strittende nåletræsgrene i øjenhøjde, der nedsatte hastigheden noget.

Det samlede resultat blev noget af en gyser i D5, hvor Teresa Søndergaard Pohl deltog.

Inden løbet havde Teresa deltaget i alle 7 løb og havde opnået de maximale 600 point for 6 løb.
Frida fra Søllerød var nr. 3 inden sidste løb med 500 point, men for kun 5 løb. Hun kunne altså også opnå 600 point hvis hun vandt.

Frida og Teresa fik samme gaflinger og løb sammen det meste af vejen. Frida kom i mål 1 sek før Teresa, så de endte begge med 600 point.
Frida blev kåret som den samlede vinder, da det blev den samlede løbstid, der afgjorde rækkefølgen.
Teresa fik så en meget flot andenplads, der vel kan betagtes som en delt 1. plads, da de 2 piger jo var lige gode.

Inge Jørgensen havde før løbet sikret sig sejren i D4.

Inge havde 600 point og var så langt foran nr 2, at hun ikke kunne nås, så Inge vinder sammanlagt D4.

Teresa ved en tidligere lejlighed

Ole Svendsen vinder i H4.

Ole havde derimod "kun" 576 point på 1. pladsen i H4, 25 point foran nr. 2 og kunne blive overhalet, men det skete ikke og Ole blev sammelagt vinder af H4.