Logo nytaar17_top.jpg

Klub / Aktiviteter

Flot jubilæumsstafet

Holbæk OK arrangerede et stævne med pomp og pragt, da sæsonen 2020 skulle skydes i gang med den traditionelle Nytårsstafet. For det var den 50. udgave af Nytårsstafetten.

Løbet foregik i år i Anneberg - laaangt væk fra parkeringen – men med en stævneplads, der var velegnet til en stafet. Og selv om det var en regnvåd søndag i det meste af landet, så viste de højere magter sig nådige over for Holbæk OK, da det primært var tørvejr gennem hele stævnet.

OK Roskilde stillede med 35 løbere. Især var det glædeligt, at vi – som den eneste klub - havde et hold med i børnestafetten. Agnes Dyrlund Pedersen, Franka Søndergaard Pohl og Ellen Dyrland Pedersen gennemførte i fin stil og fik også en præmie for det. Det var så også den eneste præmie til OK Roskilde i år.

I tomands-stafetten blev Allan Søgaard og Christine Svendsen nr 4 i mix-klassen og Mads Pedersen og Jan Frederiksen nr. 7 i herreklassen. Bedste roskildehold i familieklassen var Søren, Hans og Inger Jessen med en 6. plads.

  stafet1.jpg
Børnestafettens vinderhold: Agnes og Ellen.
Franka manglede ved præmieoverrækkelsen
 

I mix-klassen (tremands-stafet) havde vi sat seks nogenlunde lige stærke hold. På dagen var det så hold 5, der klarede sig bedst, da Finn Petersen, Inge Jørgensen og Aksel Andersen sluttede som nr. 13 i klassen. Det er tankevækkende, at vi for få år siden kunne undgå efterstarten for alle vore hold. Nu kom fire af seks roskildehold i efterstart - og de to andre var meget tæt på. Jeg tror Holbæk OK skal revidere konceptet lidt, så klasser og baner passer til de orienteringsløbere, som rent faktisk kommer. Der er ingen, der synes, det er sjovt at vente i flere timer en kold søndag i januar på at komme ud at løbe - eller vente på at makkeren kommer hjem.

Morten Jensen

stafet2.jpg
De gamle drenge diskuterer bom efter målgang

stafet3.jpg
Fra jubilæumsfestivitas inden starten

Se resultater mm på hjemmesiden for Nytårsstafetten


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     13. januar 2020