Logo bose_sten.jpg

Klub / Aktiviteter

Sprinttræning på Bjældevej 11. august

I år starter sprint sæsonen så i august! Første sprinttræning bliver på klubhuskortet med mål ved klubhuset og start ikke langt derfra i retning mod Hyrdehøj - tæt ved den store sti (se skitsen).
Senere bliver der mulighed for at finpudse sprintformen inden DM-sprinten i Hillerød i forbindelse med 3. etape af Roskilde 3-dages i Tølløse.

Sprint distancen er kendetegnet ved korte, intensive baner der gennemløbes i høj fart. Der er fokus på optimale vejvalg og præcis/hurtig lokalisering af posterne. Er teknikken lidt rusten, tabes hurtigt 5-10 sek. per post, hvilket kan være nok til at sende en fra medaljeskamlen ned midt i feltet!

For at gøre træningen mere udfordrende i det velkendte område er der indført nogle kunstige afspærringer, som ikke må forceres (se et eksempel på skitsen). Disse vil ikke være fysisk synlige - men skal alligevel respekteres for at maximere udbyttet af træningen.

Starttidspunkt: 17:15 - 18:15 (MiniORK kan starte fra kl 17:30).

    Der kan vælges mellem følgende baner:
  • Lang, svær - ca. 3,2 km
  • Kort, svær - ca. 2,5 km
  • Let/mellemsvær - ca. 1,9 km
  • Begynder/let - ca. 1,8

Kontrol: Der løbes med SI. Der er enheder på alle poster. Husk brikken.

  lynghoj_poster.jpg
 

Du skal afspritte hænder og SI brik inden start.

Tilmelding påkrævet: Send en mail med SI-nummer og baneønske til jsj@mek.dtu.dk - senest mandag den 10 August kl 10.

HUSK! Vi bruger sprintnormen, det betyder bl. a. at områder med olivengrøn farve er forbudt, og hegn med dobbelt fane og hægge/levende hegn i den mørkeste grønne farve ikke må passeres.

Jakob


 
okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     5. august 2020