Logo natstart

Klub / Aktiviteter

Instruktion til træning tirsdag 14 januar 2020.

Dagens moment er ”nat-cup”, dvs. et natløb med fællesstart med gaflede baner og med stjerneposter. Lyder det helt gakgak? Det er lige til. Der er fællesstart, dvs. alle starter samtidig - stjerneposter; det betyder, at der er poster, du skal finde flere gange og ud fra denne løber du en kort sløjfe, 2-3 poster og kommer så tilbage til stjerneposten og løber en ny sløjfe. Alle i samme klasse løber de samme sløjfer, men ikke i samme rækkefølge. Men den enkle tilgang er, at du bare løber den bane, der er trykt på dit kort og glemmer alt det andet …….

Mødested: er klubhuset og der er fælles start kl 18.10 - mini-OKR starter fra 17.30.

Der løbes med SI.

Tilmelding: Ikke nødvendig, men skriv meget gerne til mig (anders@laagekragh.dk) med angivelse af bane og SI-brik, senest mandag kl. 21. Så ved jeg hvor mange kort der skal printes og kan forberede løbsafviklingen. . Du kan også møde op på dagen og du kan starte når du vil.

Hilsen
Anders Laage Kragh

OBS! Efter træningen er der Fællesspisning. Husk tilmelding til til Hanne på mail himp@familie.tele.dk senest søndag kl. 21:00 eller sms til 21 28 23 37 senest mandag kl. 15:00.


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     10. januar 2020