Logo natstart

Klub / Aktiviteter

Instruktion til træning tirsdag 21 januar 2020.

Dagens moment er ”langdistance med fællesstart”, Som i tirsdags startes ned en gafling, men denne gang ikke stjernepost og sløjfer men en ”diamant”, Igen: den enkle tilgang er, at du bare løber den bane, der er trykt på dit kort og glemmer alt det andet …….
Efter diamanten løber du videre på en almindelig bane.

En ”diamant” er en gaflingsmåde hvor man løber frem og tilbage mellem to poster A og C. Enten løber du fra A til C over en post B og tilbage til A via en anden post D og derefter tilbage til C, eller du starter med at løbe direkte til C og tager runden D-A-B-C. Altså enten A-B-C-D-A-C eller A-C-D-A-B-C

Mødested: er klubhuset og afgang til start kl.18.00 og der er fælles start kl 18.10 - mini-OKR starter fra 17.30. Alle skal stemple start og kommer du forsent skal du bare hurtigst muligt løbe ad stien mod syd fra klubhuset og krydse Holbækvej. Starten er på stien inde bag volden

Der løbes på nyt kort over Hyrdehøj og Lynghøjsøerne. 1:7500. Tegnet efter ISOM 2017. Det vil sige skovkort norm. Bemærk på kortet er der tegnet skrænter som impassabel klippe. Dette er ikke for sjov. De skrænter der er markeret sådan er livsfarlige!! Der er andre mindre tilpasninger af kortnormen for at gøre det mere læsbart i bebygget område, i forhold til målestok.

Poster er placeret rimelig kratfrit. Husk o-sko
Der løbes med SI.

Tilmelding: Ikke nødvendig, men skriv meget gerne til mig (Asger) med angivelse af bane og SI-brik, senest mandag kl. 21. Så ved jeg hvor mange kort der skal printes og kan forberede løbsafviklingen. For sent startende starter individuelt.

Hilsen
Asger


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     17. januar 2020