Logo natstart

Klub / Aktiviteter

Fastelavnsløb fra klubhuset 25/2.

I anledning af Fastelavnen er der også et lidt anderledes løb for voksne på klubhuskortet.

På i alt 17 poster er postnumrene erstattet med bogstaver. Med bogstaverne er det muligt at danne mindst 4 fastelavnsord, men muligvis også flere. Det overordnede løb er et pointløb, hvor det selvfølgelig gælder om at indsamle flest mulige point, men der er også mulighed for store bonuspoint, hvis man løber forståelige ord hjem.

Posterne kan besøges i tilfældig rækkefølge, men for hvert fastelavnsord - dvs. hvor bogstaverne har den rigtige rækkefølge til at danne et forståeligt ord - gives 100 bonus point per meningsfyldt ord.
I tilfælde af at der er to ens bogstaver lige efter hinanden i samme ord, bliver disse betragtet som sammenhørende, og begge er placeret på samme post, det giver jo ikke mening at klippe samme post to gange umiddelbart efter hinanden. Så vær forsigtig, hvis du vil f.eks. stave “stoppested”, skal du finde en post med 2 p-er på (PP). Ved at klippe posten der kun har et enkelt bogstav på i stedet for to, “staver” man order forkert og bliver ikke godkendt.
Ord skal også være tydeligt “adskilt” og ikke indgå i andre ord. Eksempelvis får man kun bonus én gang for ordet taske, selvom det også indeholder ordet ask eller aske. Skal man have point for flere, skal man starte forfra efter det ene ord er stavet færdigt.

Disse bruger dog samme poster og bogstaver som pointløbet, men der er kun mulighed for at løbe på ét enkelt ord, hvor tiden og stræktiderne bliver registreret.

Mødested: Klubhuset - Bjældevej 20.

Start: Ved pointløbet er der max. 1,5 timer til rådighed med mulig start kl. 17:30 og postindsamling kl. 19. Selvom det er et pointløb, husk at stemple start ved registreringen! Til de faste baner er der put & run fra 17:30.

Sport Ident: Løbet afvikles med Sportident. Har du ikke selv en brik - kan du låne en af klubbens.

Løbskort: Bjældevej (1:4000).

Poster: Stativer med reflekser og Sportident enheder.

Tilmelding: For at gøre registreringen hurtigere, kan du med fordel skrive dig op i denne tabel med navn, SI og evt. bane ønske (kort, mellem, lang, pointløb).

Adam og Annamaria Carlsen

HUSK der også er fastelavnsløb for MiniORK samme sted kl. 17:15.

OBS! HUSK OGSÅ Fællesspisning på denne aften. Husk tilmelding til Hanne på mail himp@familie.tele.dk inden kl. 21:00 søndag eller sms til 21 28 23 37 inden mandag kl. 15:00.


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     21. februar 2020