Logo bose_sten.jpg

Klub / Aktiviteter

OK Roskilde i fint selskab

"Sommer i Vores Natur" blev lanceret i Boserup Skov.

Miljøminister Lea Wermelin og Borgmester i Roskilde Kommune Tomas Breddam samt repræsentanter for Nationalpark Skjoldungernes Land, Friluftsrådet, Naturstyrelsen og Dansk Vandrelaug prøvede OK Roskildes nye orienteringsrute i Boserup Skov.

vor_natur2.jpg

Sommer i Vores Natur sætter fokus på 16 danske naturperler i hele sommerferien, og på 13 af naturperlerne har forskellige orienteringsklubber kombineret en orienteringsrute med naturformidling. Derudover har DOF og Dansk Kano og Kajak Forbund oprettet otte tilsvarende orienteringsruter til vand.

Turen foregår ved, at ens mobiltelefon (Via app'en TravelTales) automatisk afspiller en lydfil med naturformidling, når man kommer frem til en post. Målgruppen er altså ikke så meget orienteringsløbere i hæsblæsende tempo, som det er børnefamilier og andre på skovtur.

Turen giver deltagerne erfaringer med et orienteringskort, og de bliver naturligvis præsenteret for Find Vej hjemmesiden, hvis de har mod på mere.

OK Roskilde var på dagen repræsenteret af formand Anders Laage Kragh og landsholdløberne Rasmus Møller Jess og Ida Øbro deltog også.

Her kan du hente brochuren med orienteringskort og guide til at komme i gang med TravelTales. Der er også eksempler på naturformidlingen med posterne.

Anders Laage Kragh

  vor_natur1.jpg
 

vor_natur2.jpg

vor_natur2.jpg

okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     29. juni 2020