1. plads til Rasmus Møller Jess ved Danish Spring

Danish Spring, der normalt arrangeres i marts, blev aflyst pga. Corona, men blev så afholdt denne weekend som en Summer edition.

Weekenden startede med sprint fredag aften i Farum i et meget spændende sprint område. Området er meget varieret med forskellige typer af byggeri og et parkområde. Områder blev udnyttet godt med rigtig mange poster, så der hele tiden skulle orienteres. Rasmus klarede banen rigtig godt og løb sig til en flot 5. plads. Sprinten blev vundet at det belgiske sprint fænomen Yannick Michiels.

Lørdag blev der løbet mellemdistance i Gribskov, Søskoven, og der var lavet nogle super gode mellemdistance baner med mange retningsskift og meget finorientering. Rasmus Møller Jess havde et rigtig godt løb, førte fra post 5, og løbe en sikker sejr hjem med næsten 1 min ned til nr. 2 (Yannick Michiels).

OK Roskilde fik yderligere 2 vindere på mellemdistancen med Inge Jørgensen som vinder af W75 og Ole Svendsen som vinder af M75.

Rasmus øverst på podiet. Foto: Danish Spring

Søndag var det så tid til langdistance løb i samme skov, dog denne dag i den "rigtige" Søskoven, øst for hovedvejen tæt på Esrum sø. Igen blev der serveret rigtig gode baner med mange gode langstræk. OK Roskilde havde 2 vindere, nemlig Inge Jørgensen i W75 og Janne Brunstedt i M70.

Se resultater mm på Danish Springs hjemmeside.

Kort og baner kan ses i O-kortmappen og O-Track.

okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     2. august 2021