Pinsesprint på Ærø

Tre Roskilde sejre til Fynsk Sprint Cup

Efter 8 år var Fynsk Sprint Cup tilbage på Ærø, og der blev igen budt på sprint i Ærøskøbing og Marstal, der begge er fantastiske byer til sprint. OK Roskilde var repræsenteret med 15 løbere, og 3 af disse blev vindere i den samlede konkurrence.

Fynsk Sprint Cup bestod igen i år af 4 sprint-løb, 2 om lørdagen i Marstal og 2 om søndagen i Ærøskøbing. I begge byer blev de 2 etaper afviklet fra samme stævneplads, med løbene foregik i forskellig områder af byerne, så man stort set ikke kom, hvor man havde været før. Det var 4 rigtig gode sprint med mange udfordringer med gennemgange, baggårde mm., som krævede omhyggelig kortlæsning. Herudover var der i år fortræning i Søby, der også var ganske velegnet til en sprint.

Inge Jørgensen kunne tage fra Ærø med en sejr. Hun vandt den samlede konkurrence i D75, dog først efter nogen besvær. På 1. etape blev Inge usikker på, om hun havde stemplet en post, så hun tog derfor en runde igen for ikke at risikere at blive diskvalificeret. Efter 2. etape var Inge stadig lidt bagud, men efter 3. etape kom hun forrest og på sidste etape blev sejren slået fast.

Janne Brunstedt sikrede sig den samlede sejr i H75 med 4 1. pladser på etaperne.

Kent Pihl sikrede sig den samlede sejr med 2 første pladser og 2 anden pladser. Men det var tæt, Kent var bare 30 sek. foran nr. 2 sammenlagt.

Ole Svendsen glemte desværre et par poster på 1. etaper, men havde gode placeringer deriblandt en 1. plads på de andre etaper i H80.

Alt i alt et super arrangement med gode baner og gode kort. De fynske klubber forstår virkelig at lave gode sprint arrangementer, så det er bestemt en rejse værd.

Resultater mm. kan ses på hjemmesiden for Fynsk Sprint Cup.

Kort og vejvalg i O-Track (hvor der er mange sjove vejvalg).

okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     29. maj 2023