Logo Efterår

3 OKR-vindere i fin VTR-afslutning

Køge OK stod for det 13. og sidste VTR-løb i denne vintersæson. Som det eneste af løbene afvikles den med fællestart. Mange roskildeløbere mødte frem og havde en fin tur på Gunnar Grues gode baner i skoven.

Seks løbere fra OK Roskilde deltog dog i den særlige finale. Her er der kun adgang for løbere, der har gennemført mindst seks af vinterens VTR-løb. Finalen afvikles med omvendt jagtstart. Det blev et ganske flot udbytte med tre førstepladser og to andenpladser.

Jakob Søndergaard har i flere sæsoner bejlet til at vinde et VTR-mesterskab, men hver gang har det kikset i finalen. Men i år lykkedes det endelig, og vores nye træningsformand blev en fortjent vinder af mellembanen i Vallø.

Hanne Pedersen – der også kæmper med hvert år - vandt kvindernes blå bane.

Den tredje og sidste vinder skulle findes mellem Mogens Hald Kristensen og undertegnede. Vi fik hjælp af, at de tre førende i klassen – sort kort (over 60) - ikke kom til start. Jeg havde et beskedent forspring på 10 sekunder og skulle således starte sidst. Mogens startede derfor ud to minutter før mig. Da han er i god form for tiden, fik han hurtig løbet forspringet ind og etableret en føring på omkring fire minutter. Han var således seks minutter før mig ved post 7, men ak – et stort bom til post 8, og jeg løb forbi. Lidt heldig har man jo lov at være..

Jørgen Krogh blev nr to på herrernes korte bane (under 60).

Personligt nyder jeg disse VTR-løb. Fra november til marts kommer man søndag efter søndag godt rundt på Sjælland – ja endog også til Møn og Falster. Fra efteråret med det sidste løvfald – via de mørke vintersøndage med det sparsomme lys - og til det spirende forår.