Logo        OK Roskilde

Flot DM-weekenden af OKR's ungdomsløbere

Det blev en god weekend for OK Roskildes ungdomsløbere ved de danske mesterskaber i stafet og individuelt på den klassiske distance. Stafetten foregik i Haunstrup Brunkulslejer vest for Herning, mens den individuelle konkurrence blev afviklet i Rønhøj Ovdrup i Himmerland.
OK Roskilde stillede med 5 ungdomshold i stafetten og der deltog 15 ungdomsløbere i konkurrencen om de danske mesterskaber på den klassiske distance.

I lørdagens DM-stafet blev det guld til Christian V Grønberg, Camilla Meyer og Martin L Kragh i klassen D/H 13-14. Christian kom først hjem fra skoven på førsteturen, og selv om Camilla tabte nogle pladser, lykkedes det for Martin med et fantastisk løb at overhale Ålborg OK, Odense OK og OK Øst, og således sikre OK Roskilde den første guldmedalje i denne klasse siden 1981.

Hos de yngste løbere i klassen D/H 12 vandt Casper Meyer, Jacob L Kragh og Martin Midtgaard Frich alle deres første DM-medalje. Holdet lå på tredjepladsen gennem hele konkurrencen, og bronzemedaljerne kom sikkert i hus efter OK Øst og Fåborg OK.

Lige udenfor medaljerækkerne blev det til en flot 4. plads i klassen D/H max43 med Tobias Midtgaard Frich (hurtigst af alle på 1. tur), Line Kreiberg og Lærke Sørensen. Holdet var kun 2 min fra en bronzemedalje.

I klassen H 13-16 løb Michael Kreiberg 1. tur, Kim Baunehøj Pedersen 2. tur og med et fantastisk indsats løb Michael Andersen holdet op på tredjepladsen, men desværre havde der sneget sig et fejlklip ind på anden turen, så holdet endte uden medalje.

Se også resultatsiderne.

I søndagens klassiske løb blev det til en sølvmedalje og en bronzemedalje

Sofie Sørensen gentog præstationen fra sidste år og erobrede en sikker sølvmedaje i klassen D17-18, og som sidste år måtte Sofie igen se sig slået af Ane Linde fra OK Pan.

Martin L Kragh viste igen, at han er godt løbende i øjeblikket. Martin løb en tredieplads og dermed en bronzemedalje hjem i klassen H13-14, hvor der var tilmeldt hele 45 løbere (stævnets største ungdomsklasse).

I klassen H15-16 stod Michael Andersen igen for en god præstation, idet han løb sig til en flot 6. plads mindre en 2 min fra en medalje.