Logo        OK Roskilde

Pokal til OKR ungdom og Guld til Martin Frich ved Skov Cup 5/6 2003

SkovCup HoldPokal

Skov Cup 2003 blev afviklet i Tisvilde Hegn Vest (Liseleje Plantage/Melby Overdrev) i det bedst tænkelige vejr lige ned til stranden, der bød på et forfriskende bad efter løbet.
Det blev en fantastisk dag for 21 ungdomsløbere fra OK Roskilde, idet det blev til både pokal i holdkonkurencen og mange individuelle medaljer.
Bedst gik det for Martin Midtgaard Frich som vandt i H10A, rigtig flot - guld til Martin.
I H11-12A blev Christian Vindegård Grønberg en flot nr 2 - sølv til Christian. Casper Meyer havde sin debut i denne klasse, og bortset fra en enkelt post, der drillede gik det så godt, at det blev til en 16. plads.
Nina Vindegård Grønberg løb i D15-16A og gjorde det så godt, at det blev til en 2. plads - sølv til Nina. Mia Simonsen løb også i D15-16A, men manglede desværre en post, da hun kom i mål, så Mia fik ingen placering
Kim B. Pedersen løb sig ind på en 3. plads i H13-14 - bronze til Kim, og Michael Andersen kom lige efter på 4. pladsen. Michael Kreiberg blev i samme klasse nr. 6 og Christian Anker Jensen, der havde debut i denne klasse klarede det rigtig godt og blev nr. 15. Martin Laage Kragh manglede desværre en post og fik derfor ingen placering.
Tobias Midtgaard Frich skulle også have løbet i H13-14A, med ved en fejl fik han udlevert et H15-16A kort ved start. Tobias genneførte banen og blev i mål opgraderet til denne klasse, hvor det blev til en flot 8. plads
Det blev også til bronze til Rolf Pihl i H10B og Marius Schmidt i H11-12B.
I D13-14A blev Lærke Sørensen nr. 7 og Camilla meyer, der var debutant i klassen genneførte i flot stil til en 10. plads.
Jacob Laage Kragh blev nr 10 i H10B og han var galant nok til at lade sin medbragte kammerat, Steffen Hangaard, slå sig i spurten, så Steffen blev nr. 9.
Line Kreiberg løb i D10A, men glemte desværre også en post i farten.
Forunden Marius og Steffen havde Matin og Jacob flere kammerater med nemlig Michael, Christoffer og Peter, der alle løb i H13-14B, hvor de blev placeret som nr 14, 15 og 16.

I holdkonkurencen, der de sidste år har være domineret af svenske hold, FIF Hillerød og Lillerød IF, blev det til en meget flot 2. plads til OK Roskilde, kun slået af holdet fra Allerød OK (Lillerød IF). Holdet der hjembragte den flotte pokal bestod af Martin Frich, Christian Grønberg, Kim Pedersen, Michael Andersen og Michael Kreiberg.

Billeder fra Skov Cup 2003

Resultatlisterne kan ses på Skov Cup-siderne.Til ungdomssiden


OK Roskildes emailadresse er: okroskilde@okr.dk
Webredaktør: OKR's webgruppe, email: webgruppen@okr.dk

Denne side er oprettet d. 5. juni 2003 af Janne Brunstedt