Logo        OK Roskilde

Medaljeregn til OKR's ungdomsløbere i DM-weekenden.

Det blev til to guld- to sølv- og en bronzemedalje til OK Roskilde's ungdomsløbere ved weekendens DM stævner.

DM-stafet blev løbet i Gyttegård plantage, der ligger mellem Billund og Grindsted. Terrænnet er nåleskov med en del tæt fyrrekrat og åbne indlandsklitter med lyng og højt græs.

I D/H-12 løb Christian V. Grønberg, Martin Laage Kragh og Morten Lund Kristensen sig til en guldmedalje. Christian lagde ud på 1. tur og kom ind på 3. pladsen lige efter de førende hold. Martin lagde med et fantastisk hurtigt løb holdet i front og Morten skulle så bevare 1. pladsen. Morten forstod dog at bevare spændingen til det sidste, idet han havde et spurtopgør med OK Gorm's hold om guldmedaljen. Moren løb af med sejren med 2 sekunders margin.

I D/H-14 løb Michael Kreiberg, Tobias Midtgaard Frich og Kim Pedersen sig til en flot bronzemedalje. Michael lagde godt ud, kom ind på 2. pladse lidt efter FIF Hillerøds hold. Tobias var med et rigtig godt løb i stand til at løbe holdet i front, men lige efter var Silkeborg OK og FIF Hillerød. Kim løb en rigtig god sidste tur, men kunne ikke holde to stærke løbere fra Silkeborg og Hillerød bag sig. Men det blev en rigtig flot 3. plads. OKR's andet hold med Nina V. Grønberg, Dan Frederiksen og Mathias Schultz sluttede på 6. pladsen.

I D13-16 løb Mia Simonsen, Lærke Sørensen og Sofie Sørensen, og det blev også til Guld i denne klasse. Mia på 1. tur efterfulgt af Lærke på 2. tur havde begge gode stabile løb, men var ca. 6 min. efter de førende hold inden sidste tur. Sofie var med et helt fantastisk løb ikke bare i stand til at hente de førende hold, men hun kunne oven i købet løbe mere end 5 min fra dem, så det blev til en suveræn 1. plads.

DM klassisk blev løbet i Stenderup skovende øst for Kolding, en typisk østjysk skov med masser af undervegetation og mange grøfte og dybe slugter. Så det var svært fremkommeligt og vanskelig orientering.

Sofie Sørensen løb sig til en sølvmedalje i klassen D-16 og Martin Laage Kragh løb sig ligeledes til en sølvmedalje i klassen H-12.

Lærke Sørensen fik en flot 5. plads i D-14, mens Nina Grønberg blev nr. 8 i samme klasse. Mia Simonsen blev nr. 6 i D-16. Christian Grønberg blev nr. 8 i H-12.