Herunder ses OKR ungdomsløbernes resultater i år 2005.

Resultaterne fra 2004 kan ses her

SM-klassisk, Gribskov Syd, 17. April.

Sjællandsmesterskab og guldmedalje til Martin Frich.

Martin Midtgaard Frich blev en suveræn sjællandsk mester i klassen H11-12 ved sjællandsmesterskaberne, der blev afgjort i Gribskov. Med en sejrsmargin på næsten fire minutter, var der ingen tvivl om, hvem der skulle have guldmedaljen om halsen.

Der var også medaljer til Lærke Sørensen i klassen D15-16 og Sofie Sørensen i D17-20. Begge fik bronzemedaljer for 3. pladser. Sofie blev nr. 7 i klassen, men da kun to af løberne før hende var fra østkredsen blev det alligevel til en beonzemedalje.

Tæt på medaljer var Michael Kreiberg og Kim Baunehøj Pedersen i klassen H15-16. Det blev en delt 4. plads, da de to løb på nøjagtig samme tid.

SM-stafet, Ny Tolstrup, 16. April.

2 x Guld og 1 Bronze til OK Roskildes ungdom.

OK Roskilde deltog med 5 ungdomshold i sjællandsmesterskabet i stafetorientering, og de gjorde det så godt, at det blev til to førstepladser og to tredjepladser.

I klassen H13-16 lykkedes det endelig for OK Roskilde at besejre de evige rivaler fra FIF Hillerød. Efter den første tur førte FIF Hillerød, men Michael Kreiberg var kun ca. 1 min. efter på 2. pladsen med god afstand til de forfølgende hold. På anden tur havde Kim B Pedersen et forrygende løb, og skabte et stort hul på ca. 5 min. ned til FIF Hillerød. Michael Andersen løb tredje tur, holdt føringen og løb mesterskabet hjem. Flot løbet af alle 3 og en fortjent guldmedalje.

I klassen D/H max 43 blev det også til en guldmedalje. Martin Lage Kragh skabte på førsteturen et pænt forspring på ca. 2½ min til forfølgerne. Line Kreiberg måtte på anden turen se sig overhalet. men kom ikke mere bagud end at Tobias Frich Midtgaard uden besvær kunne løbe guldet i hus med et forspring på mere end 6 min. En sikker og fortjent guldmedalje.

Bronzemedaljer blev opnået i klassen D/H 12 ved Martin Midtgaard Frich, Jacob Laage Kragh og Rolf Pihl. Martin havde for en gangs skyld ikke så godt et løb, men kom alligevel først i mål på første turen. Jacob var i stand til at holde holdet i front på anden turen, mens Rolf, der er nyoprykket i H11-12, måtte se sig passeret at 2 hold. En flot bronzemedalje til de mindste drenge.

I klassen D/H max 43 blev det desuden til en flot 4. plads ved Lærke Sørensen, Ida Sander og Camilla Meyer, og i klassen H15-16 blev holdet bestående af Christian V. Grønberg, Anders B. Nielsen og Casper Meyer nr. 6.

De stolte modtagere af medaljerne ved SM-stafet:

H/D13-14 - klik for at få et    større billede

Se alle Resultaterne.

DM-nat, Vestre Plantage, 2. April.

Bronzemedalje til Sofie Sørensen.

DM i nat-orientering foregik lørdag aften i Vestre Plantage ved Holstebro.
Sofie Sørensen var ikke i stand til at forsvare mesterskabet fra sidste år i klassen D17-20. Sofie var dog i stand til at løbe en bronzemedalje hjem.
I klassen D15-16 blev det til en 8. plads til Lærke Sørensen.
Klassen H15-16 var den eneste ungdomsklasse, hvor OK Roskilde stillede med flere løbere. Her var Tobias Midtgaard Frich tæt på en medalje, idet han fik en 4. plads godt 2 min. fra bronzemedaljen. I samme klasse blev Martin Laage Kragh nr. 9 og Michaerl Andersen nr. 10.

Hele resultatlisten kan ses på DM-Nat's hjemmeside.

SM-nat, Klosteris Hegn, 30. Marts.

To bronzemedaljer til OK Roskilde.

Anden og sidste afdeling af SM-nat blev løbet i Kloserris Hegn. Første afdeling var løbet den 9. april i Geelskov. Da der i år kun var to afdelinger, skulle man gennemføre begge for at være med i kampen sjælandsmesterskabet og medaljerne.
Sofie Sørensen og Tobias Midtgaard Frich fik bronzemedaljer i henholdsvis klassen D17-20A og klassen H15-16A.
Herudover blev det til flotte 4. og 5. pladser i klassen H15-16A ved Michael kreiberg og Kim baunehøj Pedersen.

5 Kim Baunehøj Pedersen   OK Roskilde      34:28   6     26:24   5     1:00:52
Hele resultatlisten kan ses på SM-Nat's hjemmeside.

Påskeløb, Kollerup, Vester Torup og Svinkløv, 24.-26. Marts.

I påsken deltog 19 ungdomsløbere fra OK Roskilde i påskeløbene. I år blev der løbet i plantagerne Kollerup, Vester Torup og Svinkløv, alle lige omkring Fjerritslev i Nordjylland, hvor der blev budt på masser af udfordringer.

OK Roskildes ungdomsløbere leverede mange flotte resultater – og flere kom i TOP-10 i den samlede stilling:

Christian Vindegaard Grønberg nr. 4 i H13-14.
Lærke Sørensen nr. 6 i D15-16.
Dan Frederiksen nr. 6 i H17-20B.
Line Kreiberg nr. 9 i D11-12.
Amalie Tripax nr. 10 i D10B.

Sofie Sørensen (D17-20) blev nr. 3 og 2 på henholdsvis 2. og 3. etape, men havde desværre fejlklip på den første etape, så hun gik glip af en topplacering.

Alle OK Roskilde løbernes placeringer kan ses i udraget af resultatlisten (samlet tid efter 3 etaper) herunder: